A házi-mozi világa

A praktikus és kompakt házi-mozi rendszerektől a luxusig – egy olyan kereskedőtől, aki ért is hozzá.

Manapság az otthoni szórakozás a mozik világával vetekszik. A rohamosan fejlődő kijelzők, hangrendszerek, 3D-s megjelenítők, házi-mozi projektorok, és digitális lejátszók világában szüksége lehet szakértő segítségre. Aki képes megmondani, hogy önnek mi a legjobb ár-érték arányú berendezés, aki kifejezetten az ön igényeit szem előtt tartva kínál egyedi megoldásokat a minőségi otthoni szórakozáshoz. A HMS a legjobb partner ebben, a tervezésben és a kivitelezésben is segítünk önnek, hogy még egy olcsó házi-mozi rendszer is igényes, minőségi darab legyen otthonában. És ha többre vágyik, akkor a luxust is lakásába hozzuk, akár láthatatlanul, kábelek nélkül, falba-mennyezetbe rejtett hangszórókkal.
A filmek otthoni élvezetéhez kulcsfontosságú kérdés, hogy milyen projektor, erősítő, hangfalrendszer szolgálja legjobban az ön kényelmét.

sim2-logo  lexicon-logo  nuvo-logo1    revel-logo1    smx-150x150   amx-logo

Cégünk házi-mozi készülékek és komplett rendszerek tervezésével, értékesítésével és telepítésével foglalkozik, többek között MultiRoom Audio-Video (több-szobás központi audio) berendezéseket is forgalmazunk, telepítünk a NuVo és a SpeakerCraft teljes kínálatából. Minden egyéni igényt megfelelő rugalmassággal és szaktanácsadással kezelünk, évtizedes gyakorlattal illetve THX és ISF minősítéssel állunk tisztelt vevőink rendelkezésére.

hms-logo

http://www.hazimozistudio.hu/

GALSzoba-110  GALMor-1