A játékok világa

A legnagyobb játékkiadók kiemelt magyar partnere, a hazai játékpiac egyik legnagyobb forgalmazója.

A magyar játékpiacon nehéz nagy eredményeket elérni, de külföldi partnereinkkel együttműködve már több olyan sikertörténetről beszélhetünk, amelyek még ezen a kis piacon is emlékezetesek maradnak. Persze ha valaki az Activision-Blizzard vagy éppen az Electronics Arts partnere, akkor számtalan olyan ismert és népszerű játékcímet hozhat be a hazai boltokba, amelyek tömegeket képesek megmozgatni. Emellett a GameStar Mini kiadvány forgalmazójaként a szektor minden szegmenségvel kiváló szakmai kapcsolatot ápolunk.

activision-blizzard    Electronic-Arts-Inc-logo

Szenvedélyünk a játék, így nem csak az üzlet, hanem a minőségi címek is sokat jelentenek nekünk, mint az Activision-Blizzard égisze alatt futó népszerű Call of Duty, Warcraft, StarCraft vagy éppen Diablo sorozat. A PC-s és a konzolos játékok terén persze nem csak az ő címeiket tudjuk sikerrel teríteni a magyar piacon, hiszen az EA The Sims, FIFA, Need for Speed, Battlefield vagy tucatnyi más sikercíme is bizonyított már hazánkban, ahol egyre több vásárló választja évről-évre a jogtiszta játékot az illegális letöltések helyett.

Olyan hazai cégekkel dolgozunk közösen, akik a minőséget és a kiszámítható, biztonságos működést tartják szem előtt, így az 576 Kbyte, a GameStar, a Tesco, a BestByte és a CDGalaxis partnersége is kiemelkedően fontos számunkra.

 

tesco-logo    logo_576_kbyte   cdgalaxis-nagy    GSlogo    bestblogo